Værelserne

På Wildepaardejacht kan vi tilbyde 11 unikke dobbeltværelser – hver med sin helt specielle charme.

Der er med andre ord altid noget for enhver smag.

Kig dig omkring og bestem hvor du helst vil bo.

Priserne varierer fra 1000-1500 kr. pr. værelse pr. nat og inkluderer altid en dejlig morgenmad. Book herefter gennem Airbnb eller direkte hos info@wilderpaardejacht.co.za.

Præsident Suiten

Usædvanligt smagfuldt. Soveværelse en suite med marmorbadeværelse, hvor der er både badekar og brus. Endvidere har suiten eget kontor. Suiten har fået sit navn efter den tidligere sydafrikanske præsident, nobelpristageren Frederik de Klerk, som ejede Wildepaardjacht indtil 2009. Denne suite udlejes kun til minimum 2 pers.

Pris. 1500 kr. pr. nat. – Book her »

Dressing Room

Et ualmindeligt smukt værelse, der tidligere blev brugt som påklædningsværelse for den forhenværende sydafrikanske præsident og nobelpristager Frederik de Klerk. Her er spændende og unikke skabe og eget badeværelse med både badekar og brus.

Pris. 1500 kr. pr. nat. – Book her »

Italien Room

Et romantisk lille værelse på 1. sal i hovedhuset. Værelset er opkaldt efter de italienske krigsfanger, der under 2. verdenskrig byggede den smukke bjergvej, man kan se fra vinduet. Bad og toilet deles med Garden Room. Værelset er ideelt til en familie eller et vennepar der rejser sammen.

Pris. 1200 kr. pr. nat. – Book her »

Flower Room

Et romantisk lille blåt værelse, som oser af charme. Det ligger på 1. sal i hovedhuset og har eget badeværelse med både brusekabine og karbad (på gangen). Værelset er opkaldt efter fru de Klerks fascination for de blå og hvide blomster i græsk stil, som man ser overalt på farmen.

Pris. 1500 kr. pr. nat. – Book her »

Paarl View Room

Et hyggeligt værelse på 1. sal af sidebygningen. Det er et større værelse med en suite badeværelse. Fra værelset er der udsigt over Paarl og den berømte Paarl sten. Vejen til værelset går via en stejl trappe, så det egner sig ikke til gangbesværede. Der er delt badeværelse på gangen.

Pris. 1200 kr. pr. nat. – Book her »

The Colonial Room

Dette værelse ligger i direkte forbindelse med The Paarl view Room på 1. sal af sidebygningen. Der er delt badeværelse på gangen. Er man en familie eller en gruppe venner, er det oplagt booke både dette værelse og The Paarl view Room og dermed have hele 1. salen af sidebygningen.

Pris. 1200 kr. pr. nat. – Book her »

Kong Konstantins Værelse

The King Konstantin Room: Et af de største værelser på Wildepaardejacht – opkaldt efter den tidligere græske konge, Konstantin d. 2, som sammen med sin danskfødte dronning Anne-Marie gennem årene har været hyppig gæst i huset. Værelset, der har badeværelse en suite, har direkte udgang til en terrasse, hvorfra der er en enestående udsigt over de tilstødende vinmarker.

Pris. 1500 kr. pr. nat. – Book her »

Thatchers Room

Thatcher’s Room: Et hyggeligt værelse i engelsk kolonistil opkaldt efter den tidligere engelske Premierminister, Margaret Thatcher, der ofte besøgte Wildepaardejacht. Værelset har eget badeværelse på gangen.

Pris. 1500 kr. pr. nat. – Book her »

African Room

Et stort værelse placeret separat i sidebygningen med en skøn udsigt ud over vinmarkerne. Værelset er indrettet i traditionel afrikansk stil, og der er en suite badeværelse og store franske døre med udgang til en lille terrasse. Udover dobbeltseng er der sovesofa på værelset, så der nemt kan redes op til en person ekstra.

Pris. 1500 kr. pr. nat. – Book her »

Pool Room

The Pool Room: Et hyggeligt værelse med stråtag. Direkte adgang til den lille terrasse, der ligger i forbindelse med husets swimmingpool. Her er godt med plads – for eksempel til en ekstra opredning. Værelset har eget bad og toilet.

Pris. 1500 kr. pr. nat. – Book her »

Garden Room

Et idylisk lille værelse på 1. sal i hovedhuset. Egen indgang fra poolen. Værelset deler bad og toilet med Italian Room og er derfor yderst velegnet til familier eller vennepar der rejser sammen.

Pris. 1200 kr. pr. nat. – Book her »